De Klussenier Wim Fuhler

De Klussenier Wim Fuhler
De Klussenier Wim Fuhler

De Wieken 56
7891 KL Klazienaveen

Dien uw aanvraag in »

0850 02 00 88
06 2155 5933
wimfuhler@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 63477106

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Wim Fuhler en samen met mijn vriendin Rona woon ik met veel plezier in Klazienaveen. Voor deze omgeving, Emmen en Coevorden ben ik beschikbaar voor alle verbouw- renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand.

Na de MTS Timmeren ben ik meteen aan het werk gegaan bij Bouwbedrijf Bekman in Erica. Door mijn werkervaring en theoretische kennis heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround timmerman. De laatste vijf jaar in loondienst ben ik werkzaam geweest bij de Woningstichting in Westerbork. Hier kon ik mijn kennis over onderhoud- en renovatiewerk in kwijt. Daarnaast kluste ik regelmatig bij naast mijn werk. Bij familie en bekenden heb ik regelmatig een badkamer of keuken geplaatst of andere werkzaamheden verricht.

Omdat ik graag meer variatie en vrijheid wil in mijn werk ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om mijn eigen klusbedrijf in Klazienaveen te starten. De Klussenier biedt mij ondersteuning, ik kan gebruik maken van het merk maar heb wel de vrijheid van een ondernemer. Ik neem zelf het werk op, maak de offerte, zorg voor het materiaal en de vakkundige uitvoering.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Eigenlijk voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Timmerwerk en installatiewerk zijn mijn specialiteiten. Voor het plaatsen van een badkamer of keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Maar ook voor elektra, houtrot renovatie en het plaatsen van een dakraam kunt u bij mij terecht.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om uw mogelijkheden door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Voor grotere opdrachten kan ik één van mijn collega Klusseniers inschakelen.

Wilt u meer informatie over mijn klusbedrijf in Klazienaveen? Neem dan contact met mij op.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

goede kwaliteit. Veel kennis diverse klussen. Deskundig. Denkt mee, flexibel.A uit Emmen
levert goed werk en is klantvriendelijkR uit Klazienaveen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...